Samsung Reperation

Har du været uheldig og har brug for Samsung reparation? Du er kommet til det rette sted. Vores dygtige teknikere kan assistere dig med alt fra almindelige reparationer som skærmudskiftning, bagglas og batterier til mere komplekse bundkortreparationer. Vi anvender kun reservedele af høj kvalitet og tilbyder markedets bedste priser for en hurtig og pålidelig reparation af din Samsung.

Samsung J5 (2017) Reperation priser

Vi yder 24 måneders garanti på alle vores reperationer ved fremvisning af kvitteringsbevis

Reparationer
Pris
Estimeret tid
Skærmskift
849,-
15-60 min
Batteri
449,-
3-5 min
Bagside
x
30-45 min
Ladestik
349,-
20-25 min
Diagnose
249,-
10-15 min

Har du andet der skal laves?

Brug menuen nedenunder til at finde din enhed

Iphone

Ipad

Mac

Samsung

Oneplus

Hauwei